top of page
Search
macehyrali1986

Carti Electronica Scanate Pdf Do: Enjoy Reading Hundreds of Electronic Books and Magazines



@Craciun mulțumesc pentru materiale. De multa vreme tot zic sa reunesc toate cărțile / revistele de electronica pe care le am si sa le aranjez cumva, nu am reușit sa duc planul la capăt deși mă apucasem să le structurez cumva pe vechiul PC.


Cine poseda carti destinate depanarii radio-tv si audio-video , editate in anii 50',60',70' si 80' destinate atat amatorilor cat si celor cu"scoala" in domeniu. Carti de la edituri ca : Albatros,Tehnica,colectii ca , "Colectia Cristal" ; "Colectia Radio" si multe altele. Doar cele de depanare. Daca cineva le are si doreste,are timp evident si poate sa ma ajute in acest sens,raman indatorat ! O zi buna in continuare !




Carti Electronica Scanate Pdf Do



Buna ziua domnule flomar si multumesc de interesul acordat acestui subiect , aspectul "mainii de ajutor" se refera la carti scanate , deoarece nu imi permit a le achizitiona fizic , desi stiu ca e o munca extrem de grea . Cartile care ma intereseaza sunt cele care fac referire la depanarea aparatelor radio,tv,audio,video cu tuburi , tranzistori cu germaniu , circuite integrate de "generatie veche" mai pe sleau...depanarea echipamentelor vintage ! Carti despre modul de depanare , carti cu scheme , cataloage , etc.


Ceea ce iti doresti tu nu se gaseste in carti ci in ceea ce se numesc: "Caiet Service de Depanare". Aceste caiete de depanare daca mai le are cineva le au cei care au lucrat in depanare la nivel profesional sau in fabricile care le-au produs. Sincer, eu am aruncat destula maculatura de acest gen din cauza iesirii din uz al aparatelor si a spatiului ocupat. Scheme mai poti gasi dar cum si de ce apar sau se remediaza defectele doar in acele caiete le gasesti. Totusi eu nu inteleg la ce mai sunt bune unele aparate care mai prind doar un post sau doua?


ansamblul acestor carti cumuleaza mii de pagini....este nevoie de luni de zile ca sa scanezi ,sa creezi foldere....si daca as fi pensionar-inca nu sunt!- si tot nu mi-as permite sa pierd atata timp cu aceasta activitate....c


RoScan.ro efectueaza scanarea documentelor la sediul firmei (in deplasare la locatia arhivei clientului) pentru a evita scoaterea documentelor din incinta si pentru pastrarea sigurantei si a confidentialitatii aspura documentelor scanate.


Serviciile de scanare profesionala oferite de RoScan.ro includ scanarea de diferite tipuri si formate de documente ISO sau non-standard, scanare coduri de bare, arhivarea electronica a documentelor scanate si indexarea dupa diferite elemente de identificare. Lucrarile de scanare incep de la zece mii de pagini si se scaneaza si volume mari de documente de sute de mii de pagini.


Pentru firmele care au un volum mare documente ce necesita scanare si arhivare electronica, RoScan.ro presteaza lucrarile de scanare documente ca un departament extern de scanare si arhivare electronica, ceeace permite eficientizarea costurilor.


Exemple de documente ce pot fi scanate: documente A7, A6, A5, A4, A3, A2, A1, A0, dosare client, dosare pentru licitaţii publice, contracte închirieri, contracte vânzare-cumpărare, contracte bancare, fişe medicale, reviste, ziare, plicuri, acte contabile, facturi, chitanțe, avize, registre, carduri de acces, cărţi de vizită, fotografii, articole ziar, cărţi, pasaje din cărţi, cărţi tehnice, documente pe suport calc.


Daca ai o cantitate mai mare de carti, vei beneficia si de livrare gratuita pe teritoriul Romaniei, in resedintele de judet. Terms and ConditionsPrivacy PolicyInformatii Utile Clienti document.write("");var et_animation_data = [];/* *//* */Privacy Policy - Terms and Conditions


Scanare profesionala DocumenteOferim servicii profesionale de scanare pentru diverse tipuri de documente, scanarea se realizeaza rapid si la rezolutie mare, scanam documente de diferite marimi de la foarte mici si standard pana la SRA3 (A7, A6, A5, A4, A3, SRA3). Scanarea documentelor se poate realiza alb-negru sau color, la o rezoluție recomandată de 300 DPI sau mai mare. Salvarea documentelor se poate realiza în unul dintre următoarele formate: PDF, JPEG, TIFF sau PNG. Exemple de documente ce pot fi scanate: dosare client, dosare licitaţii, contracte, reviste, ziare, plicuri, acte contabile, facturi, chitanțe, avize, registre, cărţi de vizită, fotografii, cărţi, cărţi tehnice, manuale, documente pe suport calc. Stocarea electronică a documentelor scanate se face pe unul din următoarele medii de stocare: USB Memory Stick, HDD extern, CD, DVD.


Scanare Arhive: Scanarea arhivei fizice reprezinta solutia ideala pentru un acces rapid si securizat la toate documentele si informatiile din arhiva dumneavoastra.Scanare Manuale, Carti, Cataloage: Oferim servicii profesionale de scanare carti, cataloage, manuale, ce se adresează tuturor persoanelor ce doresc sa isi scaneze cartile din biblioteca, cataloagele, manualele, etc.Scanare Acte contabile: Oferim servicii profesionale de scanare acte contabile tuturor societăților comerciale ce doresc să aibe o copie electronică a tuturor actelor contabile.Scanare Fotografii: Oferim serviciul de scanare profesională de fotografii vechi sau noi tuturor persoanelor ce doresc să aibă o copie electronică a fotografiilor fizice.Servicii complete de scanare documenteServiciul de scanare profesionala de documente presupune transformarea unei copii a documentului fizic în format electronic, prin intermediul unor scanere profesionale, obtinandu-se astfel o imagine identica cu originalul. Toate documentele scanate sunt organizate in foldere, reconstituind arhiva originala sau vor fi aranjate în functie de cerintele dumneavoastra.Folosind serviciul nostru de scanare profesionala de documente si stocare electronica, eliminati toate costurile pe care le implica crearea unui departament aferent in cadrul companiei dumneavoastra, astfel va lasati angajatii sa se concentreze pe sarcinile zilniceCere oferta de pret pentru servicii de Scanare: office@myprintshop.ro


În cazul înscrierilor online, candidații vor completa o declarație-tip prin care își asumă responsabilitatea cu privire la autenticitatea şi corespondenţa dintre documentele digitale/scanate şi cele originale.


În cazul înscrierii online, dacă dosarul este complet și corect completat, candidatul va primi pe email o confirmare de acceptare a înscrierii, în termen de o zi lucrătoare de la data transmiterii dosarului. În cazul în care sunt documente neconforme, scanate defectuos, ilizibile acestea vor trebui refăcute și retransmise în perioada de înscriere. Nu se acceptă documente fotografiate cu telefonul, ci scanate cu un scanner sau cu aplicații mobile dedicate (ex. AdobeScan), salvate în format PDF. Candidatul va fi notificat prin e-mail, în vederea completării și/sau retransmiterii documentelor lipsă sau necorespunzătoare.


In opinia mea, ca sa faci alegerea buna intre tableta si e-reader trebuie sa stii ce fel de carti ai in plan sa citesti. Iti place numai beletristica si cartile de filosofie si/sau dezvoltare personala? Atunci ia-ti e-reader. Insa daca pe langa astea mai vrei sa citesti/studiezi si carti sau tratate din diverse stiinte (fizica, biologie, astronomie, cosmologie etc) care contin imagini, diagrame, grafice, harti, desene, figuri geometrice, scheme s.a.m.d., atunci eu recomand tableta.


Formatul de fișier DjVu este conceput pentru stocarea și vizualizarea cărților, revistelor, cataloagelor, documentelor, materialelor științifice și a altor imagini scanate. Deși formatul DjVu este comprimat, acesta vă permite să salvați imagini de înaltă rezoluție în fișiere de dimensiuni reduse. Extensia este adesea utilizată pentru a scana texte cu o abundență de componente care sunt grele pentru recunoaștere: formule, scheme, schițe, tabele. Pentru scanarea textelor care nu sunt orientate spre recunoaștere: manuscrise, pergamente și alte documente istorice, sau pentru a digitiza cărți și a le publica într-o interfață web.


Portable Document Format - cel mai cunoscut format de fișier pentru documente. De obicei, fișierele cu această extensie sunt manuale de produse, cărți electronice, pliante, aplicații de lucru, documente scanate și broșuri. Motivul popularității acestui format este că fișierele PDF nu depind de programele în care au fost create, de un anumit sistem de operare sau de un anumit echipament. Ele vor arăta la fel de pe orice dispozitiv. Aceste fișiere stochează de fapt fonturile și formatarea electronică între diferite platforme și apar pe ecran ca și cum ar fi fost tipărite pe hârtie. Google, Bing și alte motoare de căutare indexează în prezent documentele PDF care pot fi vizualizate într-un browser web utilizând plugin-ul gratuit Adobe Reader.


Garantia este asigurata de faptul ca certificatul are semnatura electronica a autoritatii de certificare, al carui certificat are la randul lui semnatura electronica a unei alte autoritati de certificare, creandu-se asa-numitul lant sau ierarhie de incredere.


Certificatul calificat, sau certificatul de semnatura electronica calificata, este acel certificat emis in conformitate cu reglementarile directivei UE/99/93 si legii 455/2001 privind semnatura electronica.


Principala diferenta intre un certificat simplu si un certificat calificat este aceea ca unui certificat calificat nu i se poate exporta in nici un fel cheia privata asociata. In plus, Autoritatea de Certificare este aceea care isi asuma raspunderea pentru corespondenta dintre certificatul digital si persoana careia ii apartine. Din acest punct de vedere, legea 455/2001 prevede ca certificatele pentru semnatura electronica emise in Romania sa aiba cheia privata generata si stocata pe un dispozitiv securizat (D.S.C.S.), care sa corespunda normelor de securitatate FIPS 140-1 Level 2 sau ITSEC E4. Acest dispozitiv poate avea forma unui smartcard sau e-token. 2ff7e9595c


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page